Tastea

WIN een Tastea pakket met 3 verschillende theeën + de originele Tastea beker t.w.v. € 100!

Deze win actie loopt tot 20 november 2017

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! Samen met Chinese kruidengeneeskundige en theesommeliers heeft Tastea een scala aan heilzame en bovenal lekkere theeën ontwikkeld. De verschillende luxe en 100% natuurlijke thee blends kunnen op elk stadium van je leven ondersteunend zijn.

De volgende producten zijn toegevoegd aan dit heerlijke pakket:
1. Sunset Ice Tea. De Sunset Ice Tea is een fruitige en 100% natuurlijke ijsthee boordevol met stukjes (super)fruit. Gojiberry.. Hmmm. De Sunset Ice tea heeft een licht detox effect waardoor er gewichtsverlies kan ontstaan en vrije radicalen kunnen worden afgedreven.

2. Green Dream Ice Tea. De Green Dream Ice Tea is een frisse, über gezonde en pure groene ijsthee mét passievrucht. Green Dream kan de stofwisseling versnellen en helpt meer energie te verbranden. Daarnaast kan het stress en misselijkheid verminderen en de nachtrust bevorderen dankzij L-theanine.

3. Tutti Frutti Ice Tea. De Tutti Frutti Ice Tea is de beauty onder de ijstheeën. Deze thee heeft een subtiele smaak; als een zomers briesje. De blend bestaat uit verschillende fruitsoorten en is daarmee ook nog eens hartstikke gezond. Tutti Frutti kan de aanmaak van collageen bevorderen en geeft je lichaam een vitamine boost dankzij de antioxidanten!

4. De Tastea theebeker. De tastea theebeker is enorm handig voor losse kruidentheeën, is BPA-vrij, dubbelwandig en bovendien onwijs hip. Verder is het handig om te weten dat er een filter in de beker zit waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De thee beker heeft een geheime bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren. Ideaal om thuis te drinken en handig voor onderweg.

Bereidingswijze: De ijstheeën dienen warm bereid te worden en vervolgens worden afgekoeld. Eventueel wat ijsklontjes toevoegen en genieten maar!

Onder de inzenders worden 8 pakketten ter waarde van € 100,-  verloot. De prijs wordt verloot onder de leukste inzendigen.  Klik hier om mee te doen, vergeet niet in te vullen welke prijs je zou willen winnen en maak kans!

Meer inspiratie