Reportages

Op Yoga International vind je reportages over: Gezondheid, Jij & Yoga, Mindstyle en Yogahoudingen. Zo houden we je up-to-date met de leukste nieuwtjes uit yogaland, vertellen we hoe yoga bijdraagt aan een goede gezondheid en geven we je tips & tricks waar je echt wat aan hebt.

Boekenrubriek Yoga International, nummer 1 van 2016
Cathelijne Esser

Eckhart Tolle: ‘Lijden is nodig totdat je inziet dat het niet nodig is.' Bijvoorbeeld dankzij een van deze boekentips uit de eerste Yoga International.

Adriene Mishler
Charlot Spoorenberg

De Texaanse Adriene Mishler weet met haar laagdrempelige YouTubekanaal yogi’s van over de hele wereld voor zich te winnen.

‘Naakte yogai in Vondelpark’, 20 maart 1974, Rob Mieremet / Anefo. Fotocollectie Nationaal Archief

Honderd jaar geleden kenden weinig mensen oefeningen die ‘de verbinding tussen lichaam en geest’ konden bevorderen. Hoe kwam yoga naar Nederland?

Vera Helleman
Marciel Witteman

Wie is deze vrolijke, jonge moeder die niet onder doet voor grote spirituele leraren? Yoga International ging naar een bijeenkomst van Vera Helleman.

Critical alignment
Redactie

Laat de spanning los in 12 oefeningen.

Zola Dubnikova
Redactie

Zola Dubnikova raakt vrouwen diep in hun ziel met Holistic Dance Language

Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil
Marciel Witteman

Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil werken al jarenlang samen binnen YogaGarden. Hun samenwerking vieren ze nu onder een nieuwe naam; The Fat Yogis!

Verbeteren relatie
Redactie

Een van de grote pijnpunten in ons leven is vaak onze relatie. Hier vind je tien yogawijsheden voor een verlichte relatie.

Op het matje: Koos Volkers

Koos Volkers heeft het gevoel dat hij nog een hele weg te gaan heeft naar het hier en nu, en naar vertrouwen hebben in de overvloed van leven.

Marcel van de Vis Heil

Voor Marcel van de Vis Heil is er niets anders dan yoga. Ook in de boks(sport)school, zijn hele lifestyle is doortrokken van yoga en meditatie.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages